Uncategorized

Грижа за клиента и потребителя

AST разполага със собствена производствена и складова база в гр.Ройте, Австрия. AST разполага със складова база в България. Всеки обект е внимателно проектиран от инженерите, специално и конкретно за всеки клиент с цел икономия на електроенергия при максимум качество на леда. AST е прецизен към всеки детайл и има отговор на всяка задача.

Грижа за клиента и потребителя Read More »

Пазарен лидер в България

AST работи на българския пазар от 2006 г. До момента са реализирани ледени пързалки с обща площ над 15 000 кв.м. Пързалките, които се изградиха в България се развиваха успешно и се радваха на изключително внимание от страна на жителите на София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Перник, Горна Оряховица, Габрово, Банско, Девня, Казанлък, Пазарджик, Самоков, Кранево, Кюстендил,

Пазарен лидер в България Read More »

Пазарен лидер в Европа

С развитието на иновации AST се превърна в лидер на пазара на ледени пързалки: Реализирани над 2700 ледени пързалки в целият свят, 170 000 м 2 ледени пързалки отдавани всяка година под наем, представителство в 24 държави, 24 часов сервиз във всяка една. 30 години подобряваме и развиваме нашите продукти и услуги в полза на клиента.

Пазарен лидер в Европа Read More »

Enable Notifications OK No thanks