Новини

СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО КЪРЛИНГ – НА ПЪРЗАЛКА НА AST

AST ще изгради ледените писти за Световното първенство по кърлинг за мъже, което ще се проведе през 2012 г. в Базел – Швейцария. За пореден път световна федерация по зимни спортове се доверява на технологиите на АСТ. Специално за проявата ще бъде изградена мобилна преносима пързалка клас „А“.

СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО КЪРЛИНГ – НА ПЪРЗАЛКА НА AST Read More »

AST ИЗГРАДИ ЗАКРИТА ПЪРЗАЛКА В БОТЕВГРАД

Ботевградчани, могат вече цяла година да се наслаждават на ледените спортове. AST изгради в кратки срокове в ремонтираната зала Балкан ледена пързалка. Пързалката е целогодишна, изпълнена в най-кратки срокове с приложени най-нови технологии за изграждането и поддръжката на лед.

AST ИЗГРАДИ ЗАКРИТА ПЪРЗАЛКА В БОТЕВГРАД Read More »

ПЪРЗАЛКА В НАЙ-ГОЛЕМИЯ МОЛ В СВЕТА

AST монтира целогодишна пързалка в МОЛ Евразия в Чанчун, Китай – най-големият универсален магазин в света с повече от 700 хиляди квадратни метра търговска площ и с над 800 магазина. Търговският център предлага множество атракции и съоръжения за отдих, като например боулинг зали, кина, музеи, ресторанти, фитнес зали… От април 2011 г. за клиентите работи и целогодишна ледена пързалка.

ПЪРЗАЛКА В НАЙ-ГОЛЕМИЯ МОЛ В СВЕТА Read More »

ФИНАЛИ НА СВЕТОВНАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КЪНКИ НА ПЪРЗАЛКА НА AST

AST достави и монтира ледена пързалка за финалите на Гранд При на Световната федерация по кънки в Барселона! Финалите се проведоха от 11 до 14-ти Декември 2014 г. в Барселона в Convention Center, отговорността за леда е на ледената технология на AST. Сериите за ISU Grand Prix са най-важното събитие за световни първенства и олимпийски игри. В голямата надпревара за финалисти в Барселона бяха определени: САЩ, Канада, Китай, Русия, Франция и Япония. AST достави модерна ледена пързалка с размери на 60×30 м, чилъри и машини за почистване на леда. Инсталиране на системата, включително натрупването на лед се направи от квалифицирани специалисти на AST от 1.12.-07.12.2014. Веднага след края на финала започна демонтажа, който приключи до 16.12.2014. Длъжностните лица и спортистите бяха впечатлени от отлично качество на леда и професионалната работа на AST.

ФИНАЛИ НА СВЕТОВНАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КЪНКИ НА ПЪРЗАЛКА НА AST Read More »

AST изгради първата нова зала с олимпийска ледена пързалка

AST участва в проектирането и изграждането на технологиите на първата в България нова зала за ледени спортове( фигурно пързаляне, хокей, шорт трек, кърлинг) с олимпийски размер Black Sea Ice Arena – Кранево, община Балчик. Целогодишно ледено съоръжение 60 х 30 метра с прилежаща инфраструктура, енергоспестяващи технологии за климатизация, BMS технологии и отопление на два басейна с отпадната топлина от пързалката. Икономията от разходите за отопление на басейните ще възвърне първоначалната инвестиция в пързалката – добър пример за синергия между ледени спортове и плуване

AST изгради първата нова зала с олимпийска ледена пързалка Read More »

Enable Notifications OK No thanks